Masni

5 perc DIY: húsvéti dekortapaszos ajándékzacskók

A húsvét nem elsősorban az ajándékozásról szól, de azért minden évben – főleg a gyerekeknek – rejtünk valami apróságot a fészekbe, vagy a bokor aljára. Idén egyszerű és nagyszerű csomagolást találtam ki – lehet, hogy még az adventi naptár készítése nem kattant ki teljesen a fejemből – így a papírzacskó dekorálási vonalon maradtam. Korábban már készítettünk falmatricát dekortapaszból, most csak a méretet és az állatot változtattuk meg. Fal helyett zacskó, dinó helyett nyuszi. Gyors, egyszerű, nagyszerű. (A képen látható filcnyuszik elkészítését itt találod.)

husveti_zacsi_04

husveti_zacsi_01Tölts le egy Neked tetsző formát az internetről, lehet csibe, nyuszi, bárány, bármi. Nyomtasd ki, vágd ki a kontúrját papírból.

husveti_zacsi_02Csíkonként ragaszd – a nem nyomtatott oldalára – a dekortapaszt. Fontos, hogy a tapaszok kb. 2 mm-en átfedjék egymást.

husveti_zacsi_03

DSC_7184Amikor készen vagy, becsíkoztad az egész állatot, akkor vágd körbe a formát. Szedd le a dekortapasz matricát óvatosan a papírról és ragaszd fel a zacsira. Kész!

DSC_7189

DSC_7193

Dekortapaszos ötleteinket itt találod, a húsvéti bejegyzéseiket pedig itt. Jó készülődést!

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!