Masni

Kukoricacsuhé kopogtató

Régen nem mutattam Nektek új ajtódíszt, viszont a hét elején, a korábbi legszebb őszi kopogtatóink válogatásában beharangoztam, hogy lesz új! Meg is érkezett, nézzétek! Kukoricacsuhét használtam hozzá és egy sima szalma koszorúalapot. Olyan lett, mint egy hatalmas nagy napocska, nem?

kukorica_kop_01

kukorica_kop_03Amire szükséged lesz, száraz kukoricacsuhé, egy koszorúalap és ragasztópisztoly.

kukorica_kop_04

kukorica_kop_05Először vond be az alapot.

kukorica_kop_06

kukorica_kop_07Amikor ez kész, ragassz nagyobb csuhé darabokat a koszorú hátsó oldalára, és kisebbeket, eltolva előre.

kukorica_kop_08

kukorica_kop_09Amikor készen vagy, és nagyon rakoncátlanul állnak a levelek, akkor ragasztópisztollyal bírd őket csinosabb állásra.

TIPP: ha nagyon-nagyon száraz csuhét találsz már csak, akkor vizes ecsettel húzd át párszor, és újra rugalmas lesz. Viszont azt a pontját, ahol ragasztani szeretnéd, ne vizezd be, mert nem fog tapadni.

kukorica_kop_02

kukorica_kop_01

 

Még több kopogtató, ajtódísz ötletet itt találsz, kattints!

Kommentek

(A komment nem tartalmazhat linket)
  1. Masni Dekoráció says: (előzmény @Mia Riesenberger)

    Szia Mia! Almakarikákkal is készíthetsz kopogtatót, ha szépen egymás mellé ragasztod őket, vagy fűzhetsz belőle fűzért, bogyókkal, őszi termésekkel, és azt lógatod ki a falra. A fűzért hagyhatod lógni függőlegesen, de akár karikába összehúzva szép kopogtatót készíthetsz belőle! Remélem, tudtam segíteni! Szia Dia

  2. Mia Riesenberger says:

    Jujj ez nagyon jó!!! Most én almakarikákból akarok csinálni valamit! Innen rendeltem: http://vertespapir.hu/index.php?id=termekek&product=szaraztermes_almakarikak_10-15db_csomag&search_co=termes&art_id=14403 Tudsz valami jó ötletet adni hozzá? Köszi előre is!!


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!