Masni

Képkeretek különleges kivitelben

Mint Ti is szembesültök vele, mi állandóan fényképezünk. Persze nemcsak ide a blogra, hanem úgy tényleg mindig. Elárulom én még néha az autóban is, piros lámpánál vagy a dugóban állva is kattintok – de ezt tényleg csak Nektek árultam most itt el… Szóval fotózunk, képek keletkeznek, és vannak olyan jól sikerültek, amiket ki szeretnénk tenni a falra. Így képkeret mindig kell, van is pár betárazva. Főleg semlegesek, melyek nem hivalkodóak, de igény szerint akár díszíthetők is. Na, most ilyen díszítős képkeret megoldás jön!

furner_keret_03

furner_keret_05Amire szükséged lesz: egyszerű képkeret (pl. ilyen), ragasztó, vonalzó, olló és élfurnér, de ha ehhez nem jutsz hozzá, akkor élfólia. Ez utóbbiak lapszabászatban, barkács áruházakban kaphatók).

furner_keret_06

furner_keret_08

furner_keret_09Először tervezd el, hogy milyen mintában szeretnéd felragasztani a furnér / fólia csíkokat. Én most az egymásra merőleges száliránnyal játszottam. Feldaraboltam a csíkokat négyzetekre, majd elrendeztem a kereten.

Nekem most úgy adta ki a méret, hogy a rövidebb oldalon középen egy-egy hosszabb darabka kellett, így vágtam két oda passzoló méretet is.

furner_keret_07Felragasztottam az előre elrendezett mintát, és készen is voltam :).

furner_keret_04  furner_keret_02

furner_keret_01

További képkeret ötleteket ide kattintva találsz!

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!