Masni

Őszi gyümölcsök, hmm... de jó :)

Úgy döntöttünk, hogy a mai bejegyzésünkben gyümölcsözni fogunk. Az idő is remek, visszatért a meleg, süt a nap, és a piacon is van még barackból, szilvából, akkor hát ne fogjuk vissza magunkat! A témák, lehet, hogy párótoknak már ismerősek, hiszen Frisslevélben már olvashattátok őket, de akkor most mindenki megteheti.

Az őszibarackos Frisslevelünk teljes egészében letölthető innen.

Irány a konyha, és készüljön őszibarack chutney (ejtsd: csátni), és villámgyors szilvalekvár. A recepteket mind a képekre, mind az alattuk lévő linkre kattintva letölthetitek!

Hogyan kerül a hagyma a barackkal szoros barátságba? Hát így! 
Húsok, grillezett zöldség mellé passzol, de mi friss, vajas, fehér kenyérrel tunkoltuk… Hmmmmmmmmmmmmm…..
Szilva megvesz, megmos, kimagoz, tepsibe pakol, sokáig süt, majd üvegbe rak és kész. 
Ennél egyszerűbb, és gyorsabb lekvár receptet aligha létezik. 
A pontosan hogyan-t, itt találjátok!

És ne feledkezzetek el feliratkozni Frisslevelünkre, katt ide!

Címkék:

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

A Google és Facebook belépéssel automatikusan elfogadod felhasználási feltételeinket.

VAGY


| Regisztráció


Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!