Masni

Villámvacsora recept: spárga bacon bundában

Szeretnétek egy villámgyors vacsora ötletet, ami után még a finnyás pasik is megnyalják jó pár ujjukat? Próbáljátok ki ezt, várjuk a beszámolókat :)!

Amire szükséged lesz:
– 1 csomag spárga (kb. 50 dkg)
– 1 csomag bacon szalonna (kb. 20 dkg)
– 10 dkg reszelt sajt (mi szeretjük a markáns ízeket, így parmezánnal indultunk…)

Melegítsd elő a sütőt 230 fokra. Légkeverés mellett igazán ropogós lesz! Mosd meg a spárgát, vágd le a fás végét. Nézd meg hány szelet a szalonna a csomagban, és szedd annyi csomagra a spárgát, ahány szeleted van. A bacon-nel szorosan tekerd körbe a spárga csomagokat, és szórd meg reszelt sajttal. A sajtot, ha nem szeretne a bacon-ös csomagon maradni, nyomkodd rá :)!

Tedd sütőbe, és süsd kb. 20-25 perc alatt ropogósra! Langyosan a legfinomabb! Jó étvágyat!

Címkék: ,

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

A Google és Facebook belépéssel automatikusan elfogadod felhasználási feltételeinket.

VAGY


| Regisztráció


Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!