Szeretnétek egy villámgyors vacsora ötletet, ami után még a finnyás pasik is megnyalják jó pár ujjukat? Próbáljátok ki ezt, várjuk a beszámolókat :)!
Amire szükséged lesz:
– 1 csomag spárga (kb. 50 dkg)
– 1 csomag bacon szalonna (kb. 20 dkg)
– 10 dkg reszelt sajt (mi szeretjük a markáns ízeket, így parmezánnal indultunk…)
Melegítsd elő a sütőt 230 fokra. Légkeverés mellett igazán ropogós lesz! Mosd meg a spárgát, vágd le a fás végét. Nézd meg hány szelet a szalonna a csomagban, és szedd annyi csomagra a spárgát, ahány szeleted van. A bacon-nel szorosan tekerd körbe a spárga csomagokat, és szórd meg reszelt sajttal. A sajtot, ha nem szeretne a bacon-ös csomagon maradni, nyomkodd rá :)!
Tedd sütőbe, és süsd kb. 20-25 perc alatt ropogósra! Langyosan a legfinomabb! Jó étvágyat!
Kommentek
Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be: