A mostani tavaszi időjárásban nem fog gondot okozni pár bot összegyűjtése. De kisfiús anyukáknak elég, ha kilépnek az ajtó elé, és behoznak párat a múlt heti zsákmányból :). A mostani alátét elkészítése először nyáron jutott az eszembe, akkor épp tutaj készült a faágakból, de most amolyan félkész tutaj vonalon maradtam: edényalátét született a botokból. Mielőtt többen a fejükhöz kapnának, hogy hogyan lehet fából edényalátétet készíteni, mert a fa éghető, kérek mindenkit, hogy őrizze meg lelki nyugalmát. A fa magában 400 fok körül gyúl meg magától. 400 fokot pedig háztartásban ritkán állítunk elő, így az alátét teljesen biztonságos. A pontos munkamenet leírást a nlcafé Otthon rovatában olvashatjátok!
Még több újrahasznosított ötletért kattints ide!
Kommentek
Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be: