Tojás, tojás, te univerzális tojás. Kellhet reggel, délben, este, de van, hogy csak a fehérjére vagy csak a sárgájára van szükség. Ki dobni pedig kár a felét! Ha csak tojás sárgájára van szükség (mint pl. a mákos gubánál), akkor fagyasszuk le bátran a fehérjét, legközelebbi majonéz készítéskor igen jól fog jönni!
Tegyél egy darab folpackot egy csészébe vagy pohárba! Ebbe engedd bele a fehérjét. Óvatosan csavard össze a tetejét, és rögzítsd. Mehet a fagyasztóba! El ne felejtsd feliratozni! 🙂
Írd meg nekünk, hogy Te nálad mikor marad meg a tojásfehérje! Kíváncsiak vagyunk! 🙂
—
Gyere, olvass még több tippet:
– Heti tippünk: banán tárolása
– Heti tippünk: 10 módja a nyakkendő megkötésének
– Heti tipp: így nem csúszik be a fakanál a lábosba