Kezdődik az iskola, vége a nyári lazulásnak, esetleg még új életforma ígéretek és fogadalmak is elhangoznak. Végül is mindegy, hogy miért, de készítsétek el ezeket az új hullámos szendvics helyettesítő falatokat. Tortilla lepényt már nagyon sok helyen kapni, a belevaló töltelékek pedig nagyon sok félék lehetnek. Én most két receptet adok Nektek, de van még a tarsolyomban jó pár, így ha szeretnétek, írjatok kommentet a bejegyzés alá!
Aszalt paradicsomos, tonhalas szendvicskrémes és sima sonkás, paprikás töltelékkel készült tortilla tekercs falatok
Amire szükséged lesz: 6 nagy, vagy 8 kicsi tortilla. A tonhalas krémhez: 20 dkg natúr krémsajt, 1 natúr lében eltett tonhal konzerv, 4-5 darab aszalt paradicsom, só. A sonkáshoz: 20 dkg natúr krémsajt, 15 dkg vékonyra szelt sonka, 1 kápia paprika apróra kockázva.
Tonhalas krémet így készítsd el: a natúr sajtot keverd össze a lecsepegtetett tonhallal, és az apróra darabolt aszalt paradicsommal, sózd ízlésed szerint.
Oszd a tonhalas krémet 3 (vagy kicsi tortillák esetén, 4) egyenlő részre, kend a tortillákra, csavard fel.
A sima sonkásnál, először oszd a krémsajtot 3 (vagy kicsi tortillák esetén, 4) egyenlő részre, kend a tortillákra, tedd rájuk a sonkát, a felkockázott paprikát, majd tekerd fel őket.
A kész feltekert tortillákat vágd fel szeletekre.
Ha tetszett ez a receptünk, nézd meg többit is:
Nagyon köszönjük! Igyekszünk!
Nagyon jó kifogom próbálni, még kaphatnánk recepteket.