Sajnos egyre több étel allergiával, intoleranciával találkozunk, nagyon sok embert érint – tudva, vagy tudatlanul – például a tejfehérje vagy tejcukor érzékenység is. Vannak alternatív megoldások gabona és szója tejek formájában, vagy akár olyan gépek is már, mellyel házilag készíthetünk gabonatejeket, de most egy olyan alternatívát mutatunk Nektek, amihez nekünk is bátorság kellett, hogy kipróbáljuk, de megérte!
Az ötlet nem a miénk, úgy hallottuk Csorba Anita tértervező barátnőnktől, ő mindig így issza a kávéját. Tehát. A reggeli kávédba, tej helyett, önts narancslevet! Bársonyosan selymessé teszi magát a karcos kávéízt, és még cukor sem kell bele, mert a narancslé cukortartalma megédesíti az italt. Nem hiszed? Légy bátor, és próbáld ki!
*****************
3 éves a Masni! Játssz velünk, nyerj Krups Dolce Gusto kávéfőzőt!
*****************
További tippjeinkért kattints!
Készíts mandulavajat otthon, féláron
Kommentek
Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be: