Komolyan nem értem, hogy az emberek miért kapcsolják össze a forralt bort a karácsonyi vásárral, hogy azt ott vagy abban az időszakban kell inni. Én nem azt mondom, hogy állítsunk/tartsuk meg a karácsonyfát februárig, hanem, hogy bátran készítsünk forralt bort addig, amíg hideg van, és valami finom meleg italra vágyunk. 🙂 És akkor hozzá teszem, hogy a csillag motívumot se felejtsük el januárban, és a mézeskalács formákat se tegyük el! Azért, mert mutatós forralt bor dekorációt készíthetünk velük.
Nem lesz másra szükség, mint narancs-vagy almaszeletekre és mézeskalács kiszúrókra.
Szeleteljük fel a narancsot:
Egy határozott mozdulattal nyomjuk bele a mézeskalács kiszúrót, és a vágódeszkán húzogassuk egy picit ide-oda, hogy minden rostot át tudjon vágni a kiszúró. Ha még mindig nem jó, akkor késsel nyugodtan vágjuk át a rakoncátlan rostokat a kiszúró belső éle mentén.
Meg is volnánk:
Jó forralt borozást! 🙂
—
Gyere, nézd meg ezeket is:
– Recept: paleo brownie muffin
– 5+1 érdekesség a csokoládéról, ajándék recepttel
– Recept: a tökéletes ciabatta (kezdőknek is!)
Szia! Örültek neki? 🙂
Ez egy szuper ötlet, este már ezzel várom a barátnőimet 🙂