Sokan, többek között én is, évekig a rossz végén nyitottam ki a banánt. Aztán egyetem alatt egy kedves csoporttársam felvilágosított, hogy a banánt a másik oldalon kell, lehet, érdemes nyitogatni. A rossz vége az, ahol a “nyele” van, tehát a jó, ahol nincs nyele. A technika egyszerű, a nyeletlen véget két-két ujjal össze kell nyomni, majd két irányba széthúzni a héját. Valljuk be tényleg nem egy agysebész dolog.
Mikor ezt a bejegyzést írtam – és véletlenek persze nincsenek -, akkor belefutottam ebbe a videóba, ami szerint ezzel a nyitási technikával pucolják a banánt a majmok is. Íme a videó:
És persze, mint mindennek, ennek is van cáfolata:
Mindegy is, hogy ki kitől-mitől származtatja a banán nyitási technikát, a lényeg, hogy mostantól Ti is a jó végén, két-két ujjal, széthúzva nyissátok!
További tippjeinket itt találjátok:
Így lesz kutyaszőr mentes a szőnyeged!
Kommentek
Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be: