Nagyon szeretjük az egyszerű és nagyszerű dolgokat, és a mai ötletünk kiemelkedő példa erre. Mostanában – lehet, hogy a tavaszi fáradtság előszeleként, vagy ki tudja miért – de nagyon fázós lettem, a meleg vizes palack állandó kísérője az estéimnek, sőt van olyan, hogy napközben is az ölembe rakom, mert annyira fázom. A palack lötyögése viszont sokszor kergeti őrületbe családtagjaimat, így csendesebb megoldás után kellett néznem.
Amennyiben hagyományos sütőben szeretnétek melegíteni, akkor figyeljetek két dologra: a zokni magas pamut tartalmára (minél műszállásabb annál kevésbé bírja majd a melegítést!), és az elkötő zsineg teljes pamut tartalmára (hagyományos pékzsineg 100%-ban pamut).
zokni (magas pamuttartalommal), pékzsineg, rizs, befőző tölcsér
A zoknit vágd ketté a sarkánál. A befőző tölcsér segítségével töltsd meg rizzsel. Az asztalhoz ütögetve tömörítsd a rizst, és töltsd utána. Amikor késznek gondolod, kösd el a zokni száját nagyon erősen pékzsineggel.
Még több ötletért kattints!
Szappanrecept: shea-vajas álom
Vicces feliratok bögrén – így készítsd el