Masni

Tipp: egyperces forralt bor dekoráció

Komolyan nem értem, hogy az emberek miért kapcsolják össze a forralt bort a karácsonyi vásárral, hogy azt ott vagy abban az időszakban kell inni. Én nem azt mondom, hogy állítsunk/tartsuk meg a karácsonyfát februárig, hanem, hogy bátran készítsünk forralt bort addig, amíg hideg van, és valami finom meleg italra vágyunk. 🙂 És akkor hozzá teszem, hogy a csillag motívumot se felejtsük el januárban, és a mézeskalács formákat se tegyük el! Azért, mert mutatós forralt bor dekorációt készíthetünk velük.

IMG_7362-001

Nem lesz másra szükség, mint narancs-vagy almaszeletekre és mézeskalács kiszúrókra.

Szeleteljük fel a narancsot:

IMG_7351-001

 

Egy határozott mozdulattal nyomjuk bele a mézeskalács kiszúrót, és a vágódeszkán húzogassuk egy picit ide-oda, hogy minden rostot át tudjon vágni a kiszúró. Ha még mindig nem jó, akkor késsel nyugodtan vágjuk át a rakoncátlan rostokat a kiszúró belső éle mentén.

IMG_7353-001

Meg is volnánk:

IMG_7356-001

Jó forralt borozást! 🙂

IMG_7360-001

Gyere, nézd meg ezeket is:

– Recept: paleo brownie muffin

– 5+1 érdekesség a csokoládéról, ajándék recepttel

– Recept: a tökéletes ciabatta (kezdőknek is!)

 

Kommentek

(A komment nem tartalmazhat linket)
  1. Lilapulcsis says:

    Ez egy szuper ötlet, este már ezzel várom a barátnőimet 🙂


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!